Kickoffsamling for Folkehesten 2013

Skrevet av Richard Ekhaugen,  03.10.2012
Artikkelbilde

Onsdag ettermiddag var trenerne, sportssjefer og øvrige folkehestansvarlige fra samtlige 12 baner samlet på Bjerke for utveksling av informasjon, forventninger og erfaringer forut for salgsstart for Folkehesten 2013.

Samtlige tolv baner var representert, og det var i alt 24 frammøtte på informasjonsmøtet som ble holdt i regi av DNT. På agendaen stod blant annet utveksling av informasjon og erfaringer, gruppearbeid og ikke minst en quiz for å teste hva de fremmøtte kunne om Folkehesten, Tippeligaen og geografi.

Innledningsvis gikk prosjektleder Kim Are Sveen igjennom hva Folkehesten er, nemlig et rekrutteringsverktøy som skal spre gleder, spenning, opplevelser og positivitet for derved å bidra med nye hesteeiere. Dette ble fulgt opp med hva trenerne bør fokusere på inn i mot neste sesong, samt hvordan trenerne og banene sammen kan spille en rolle for å oppfylle nevnte mål.

Senere ble deltagerne delt i grupper som blant annet fikk i oppgave å komme med nye ideer til hvordan vi kan utvikle Folkehesten videre i inneværende sesong.
Møtet ble avsluttet med en middag og en quiz. Uten å gå inn på spørsmålene som må sies å ha vært av den halvvriene sorten, kan vi avsløre at vinnerlaget bestod av Tove Mikkelsen, Kristin B. Rolandsen, Magne Olsen og Tron Gravdal.