Seier på direkten!

Skrevet av Richard Ekhaugen,  07.11.2012
Artikkelbilde
Komnes Brazze vant direkte i regi Kenneth Handeland. Her seiersdefilerer 3-åringen sammen med kusk Åsbjørn Tengsareid. Alle foto: Rune Eikeland.

Med bare få dager igjen av salgsoppdraget på www.hesteeiere.no gjorde Komnes Brazze strålende reklame for seg selv tirsdag kveld. 3-åringen vant direkte i ny regi!

Tre år gamle Komnes Brazze hadde ikke krysset mållinjen først i noen av sine fem første starter i karrieren. Da hesten debuterte i regi Kenneth Handeland på Forus tirsdag kveld ble det imidlertid suksess på direkten!

- Sterk og god
Etter et løp i vekselsvis tet og rygg leder tok Moe Odin-sønnen seg av DNTs Unghestserie. Da to av konkurrentene galopperte i den siste svingen forstod Komnes Brazze at det virkelig var alvor, og slapp ikke noen av konkurrentene i nærheten av seg nedover oppløpet. Til mål kom hingsten på 1.33,3/2040 meter. Førstepremien i løpet oppgikk til 30 000 kroner.
- Dette er en sterk og god hest, men han mangler litt på toppfarten ennå, påpekte seierskusk Åsbjørn Tengsareid i seiersintervjuet.


Komnes Brazze bare lenset unna i sluttfasen.

- Stort utviklingspotensiale
Dagen derpå er det en meget fornøyd trener Kenneth Handeland vi har i tale.
- Komnes Brazze presterte over all forventning, men jeg har jo fulgt ham tidligere og visst at det har vært stort utviklingspotensiale i hesten. Han har vært litt tyngre å få i gang enn forventet, og det er fortsatt forbedringspotensiale både når det gjelder styrke og fart, mener Forus-treneren.

Går alt etter planen kan et 3-årsløp på Forus den 27.november med 50 000 kroner i førstepremie bli neste oppgave for Komnes Brazze. 


Komnes Brazze i varmingen sammen med trener Kenneth Handeland.

Det er fortsatt noen få andeler ledig i hesten, salgsoppdraget på www.hesteeiere.no har sin sluttdato 11.november. Du bør derfor være snar dersom du ønsker deg en eller flere andeler i denne kapable 3-åringen!

Last ned kjøpetilbud her.

Les mer om hestene som er til salgs på www.hesteeiere.no.