Nå starter salget!

Skrevet av Erik Håkonsen, Equus,  09.11.2012
Artikkelbilde

Lørdag klokken 15.00 åpner salgsslusene for Folkehesten 2013. Salget vil foregå via www.folkehesten.no eller man kjøper registreringskort. Disse kan kjøpes på alle landets travbaner og på Øvrevoll galoppbane.

- Skal vi tolke forhåndsinteressen lover det meget bra. De respektive trenerne er plukket ut og de er godt i gang med å finne hester. Det er stor prestisje å vinne Folkehesten 2013. Jeg er derfor trygg på at trenerne legger ned mye arbeid i å finne den riktige hesten, sier prosjektleder Kim Are Sveen i DNT.

- Hvordan blir markedsføringen i år?
- Vi kjører en kampanje på tre uker på P4. Alle som besøker en travbane vil bli møtt av plakater og annen info om Folkehesten. Vi samarbeider også med enkelte kommisjonærer. Videre har jeg god tro på at mange av de som var med i år, kommer til å kjøpe andeler i Folkehesten 2013, sier prosjektlederen. 

Nytt av året er at prisen pr. andel er økt til 375 kroner. Grunnen til det er at det i 2013 blir premiering til de to beste stallene. I tillegg vil det bli trykket opp hesteeierkort med bilde av hesten til alle andelseiere. 

- Som i år får vinnerstallen en fest til 100.000 kroner, mens til neste år vil den stallen som blir nummer to en fest til 50.000 kroner. Førstkommende søndag skal årets vinner, Thai Holiday, feires på Sørlandets Travpark, sier Kim Are Sveen. 

En ny spennende sesong er rett rundt hjørnet. Bli inspirert her!

Disse skal trene Folkehestene 2013:
Biri: Kjetil Helgestad
Bergen: Ove Wassberg
Bjerke: Steinar Holm
Drammen: Jan Martin Bjerring
Forus: Pål Buer
Jarlsberg: Geir Flåten
Klosterskogen: Kristin B. Rolandsen
Leangen: Magne Olsen
Momarken: Cato Antonsen
Nord Norge: Oddmund Eggum
Sørlandet: Kjell Løvdal
Øvrevoll: Rune Haugen 

Les alt om Folkehesten 2013 her