Schem på 17.året

Skrevet av Richard Ekhaugen,  29.03.2012
Artikkelbilde
Espen A. Schem ble gjenvalgt som leder i NTTF. Foto: Hesteguiden.com.

Onsdag denne uken avholdt Norsk Travtrenerforening sin Generalforsamling i Hestesportens Hus på Bjerke. Espen A. Schem ble gjenvalgt som leder, og tar fått på sitt 17. år i lederstolen.

Også DNT var representert på NTTFs Generalforsamling. Generalsekretær Rune E. Gustavsen og organisasjonssjef Tore Kristiansen utfordret foreningens medlemmer på temaer som effektiviseringsgevinster, divisjonssystemet og Folkehesten. DNTs representanter møtte liten forståelse fra salen for at den totale premiepotten blir mindre i 2012 sammenlignet med i 2011 til tross for at omsetningen har økt, og i 2011 satte ny rekord.
- Vi fikk i tillegg med oss mange generelle innspill fra medlemmene, disse tar DNT med seg videre, forsikrer Kristiansen.

Kampsak
Espen A. Schem ble gjenvalgt som NTTFs leder, og tar nå fått på sitt 17. år i denne rollen. Trenerformannen er klar på hva som blir kampsakene for Trenerforeningen i 2012.
- De reduserte premiene blir det vikigste å ta tak i. Det er viktig at de ansvarlige lederne i travsporten har forståelsen for at vi trenere er avhengige av gode premier for å tiltrekke oss hesteeiere, og få hjulene til å gå rundt, påpeker Schem.
- I tillegg vil jeg få rose konseptet Folkehesten. Dette har vært en fantastisk bra satsning, og vi i NTTF stiller oss helt og fullt bak DNT i avgjørelsen om at det blir en fortsettelse av konseptet også i 2013, understreker trenerformannen.

Styret i NTTF
Leder: Espen A. Schem
Styremedlemmer: Jomar Blekkan, Hans Chr. Holm, Karoline Krogh-Hanssen og Rolf Tvedt
Varamedlemmer: Tom Erik Solberg og Trond Anderssen