Mange nye eiere på Biri Travbane

Skrevet av Erik Håkonsen,  02.03.2012
Artikkelbilde
Det ble et meget positivt kickoff for Folkehesten Biri.

Mange trodde det skulle bli de som allerede er interessert i trav som ville kjøpe andeler i Folkehesten. De tok feil. Det er svært mange nye eiere som er med og eier de respektive Folkehestene. Slik var det også på Biri. Over 200 eiere møtte opp på banens kickoff.


Kristin Gravrok ved Biri Travbane viser stolt frem supporterskjerfet.

Svært gledelig
- Jeg har vært på travbanen i over 40 år, men jeg kan ikke huske sist jeg så så mange nye fjes på travbanen. Prosjektet Folkehesten har virkelig slått an og jeg er imponert over interessen. Dette er rett og slett fantastisk, sier Rune Sagvold, som er dommerformann ved Biri Travbane.

Alle andelseierne ble registrert ved ankomst. De fikk utdelt masse informasjon og matbillett. Dermed ble det gratis middag i resturanten. Mange satte stor pris på denne services fra Biri Travbane.

Masse folk møtte opp på Biri's kickoff

Fint hurtigarbeid
Etter informasjon fra sportsjef Romund Østbø var det klart for å ta French Pearl i nøyere øyesyn ute i løpsbanen. Morten M. Ottersen i sin flotte Folkehest-drakt kjørte et vanlkig hurtigarbeid med hoppe.
- Jeg kjørte ca. 1.25 i dag. Det var som planlagt. Hun kan 1.20 den siste runden, men alene er hun litt lat. Jeg regner med at hun er startklar i løpet av en måned. Alt ser bra ut og jeg er fornøyd, kunne Morten M. Ottersen fortelle.

Det blir start om ca. en måned for French Pearl og Morten M. Ottersen.

Til slutt ble andelseierne delt opp i grupper og tatt med ned til stallen. Her vanket det masse kos til French Pearl fra sine enutusiastiske eiere.

Det ble tatt masse bilder av French Pearl.


French Pearl hilste på de sine eiere