Flotte tre-åringer i DNTs Vårserie

Skrevet av Erik Håkonsen,  08.03.2012
Artikkelbilde
Thai Investment vinner knepent foran Golden Feline i kvalifisering til DNTs Vårserie.

Thai Investment med sin trener Tom Horpestad i sulkyen vant sitt kvalifiseringsløp til DNTs Vårserie på Bjerke Travbane onsdag 7. mars. Hingsten vant en jevn duell med Golden Feline. Vinnertiden ble fine 1.17,3a.

- Thai Investment ble kjøpt på Klasseløpsauksjonen for 120.000 kroner. Han har kunnet "alt" fra første stund. Jeg har forhåpninger til denne hesten. Jeg håper og tror han skal være en av de bedre innen årgangen. I dag valgte jeg å gi Thai Investment et fint løp underveis. Det er viktig at de lærer seg å gå i feltet med en gang. Tredje par innvendig ble til andre par utvendig på den siste bortre langsiden. Siden var det bare å kjøre rett fram for min del. Det gikk fort på oppløpet, og jeg følte vi var det lille foran i mål. Nå er vi klare for finalen på Biri den 28. april, sier Tom Horpestad.

Hoppa Golden Feline ble knepent slått av Thai Investment. Hun travet utvendig for lederen Vudu Barsk helt til hun overtok teten i den siste svingen. Hun kjempet helt inn i mål, men tapte ytterst knepent. Dette er uten tvil ei meget lovende hoppe.