Mange positive tilbakemeldinger

Skrevet av Erik Håkonsen, Equus,  06.06.2012
Artikkelbilde

I slutten av forrige måned gjennomførte DNT en spørreundersøkelse blant alle andelseierne i Folkehesten 2012. Responsen var meget god, og det kom inn svar fra over 2000 eiere.

Målet med undersøkelsen var å avdekke hvordan prosjektet har blitt mottatt hos våre nye hesteeiere, hva disse vektlegger mest ved å være hesteeiere, samt å lodde interessen for det å være hesteeier også i fremtiden.

-Denne undersøkelsen gir oss mange interessante svar, samtidig som den totalt sett også er veldig positivt sett fra prosjektet Folkehesten sin side, synes prosjektleder Kim Are Sveen som trekker fram flere variabler som han mener er beskrivende for Folkehesten så langt.
-At nesten 40% ble klar over prosjektet gjennom venner og familie viser hvilken viktig jobb travlag, forbund, samarbeidende organisasjoner og andre hestevenner har spilt for å gjøre Folkehesten kjent. De har vært viktige til nå, og vil være minst like viktige for fremtidige årganger, samtidig som vi nå også begynner å få drahjelp av noen flotte firbente profiler, sier prosjektlederen og henviser til de flotte resultatene som flere av hestene allerede har oppvist.

-I tillegg svarer en høy andel av eierne at det viktigste som skjer, er spenningen relatert til når hesten starter. Med tanke på at det er 3-år gamle hester vi prater om, er det derfor helt utrolig at 11 av 12 hester allerede har vært til start, at vi har 2 som hittil er inne blant årgangstoppene og at 10 av 12 har tjent penger. Det var det ikke engang mulig å drømme om på forhånd, avslutter Kim Are Sveen.

Hele resultatet av spørreundersøkelsen finner du her

Stillingen i Folkehesten 2012 pr. 6. juni 2012. Klikk her