Medaljens to sider!

Skrevet av Knut Olav Dahl,  31.07.2012
Artikkelbilde

Medaljens to sider, er tittelen på Gunhild Arnekleiv fra Oslo sin eksamensbesvarelse, som hun lagde og leverte inn i vår. En fotodokumentar fra travmiljøet med travtrener Evy Marie Brinch og hennes hester i hovedrollen.

 

Om seg selv forteller Gunhild:

Jeg er 22 år gammel og har studert foto på Norges Kreative Fagskole de to siste årene. Jeg interesserer meg mest for billedkunst og analogt fotografi, så det er nok den veien jeg vil gå videre etterhvert.
Til eksamen valgte jeg å lage en fotodokumentar om travmiljøet, mest fordi jeg var nysgjerrig egentlig! Jeg synes hester er veldig fine dyr og ta bilder av, og jeg var interessert i å lære noe om annet en bare "vanlige" hester da:). Jeg ville også gi dokumentaren et litt kunstnerisk uttrykk og vinkle den på en måte som de fleste reportasjer om trav kanskje ikke har blitt før.
Dette var det utrolig lærerikt og morsomt å være med på! Jeg koste meg hver eneste dag, og fikk endelig også sett både Bjerke og Biri Travbane! Har møtt mange fine mennesker som jeg er glad for å ha møtt og som har gitt meg mye inspirasjon. Spesielt Evy, som både har inspirert og motivert meg til å satse mer:)

Med tillatelse fra Gunhild og Evy kan dere se den flotte dokumentaren ved å trykke på linken nedenfor. Takk til Gunhild og Evy.

Medaljens to sider. Trykk her!