Spor 4 for Yarrah Boko

Skrevet av Pål Eilertsen, Equus,  27.01.2012
Artikkelbilde
Jan-Erik Andresen eier Yarrah Boko.

Det ble et perfekt spor i fremre rekke bak bilen for Yarrah Boko, i lørdagens Prix du Luxembourg. Norsk Rikstoto har også åpnet for spill til dette løpet i lokal norsk pool. Spillformene blir Vinner og Trippel. Løpet starter kl. 15:08.

Startlistene for lørdagens Prix du Luxembourg ble torsdag offentligjort og kretsen rundt Yarrah Boko var strålende fornøyde med spor 4 bak bilen.
- Sporet ble helt perfekt. Nå kan vi være med der fremme direkte å ha litt kontroll på feltet. Husk at Yarrah Boko ikke er noen sinke fra start, forteller eier av «årets hest 2011», Jan-Erik Andresen.

Siste rapport
- Hva er siste nytt rundt Yarrah Boko i Frankrike?
- Alt står bra til med hesten. Jeg snakker med trener Trond Anderssen hver dag. Han informerte meg om at onsdagens treningsarbeid var av det bedre slaget for Yarrah Boko, dog er det kun rolig trening. Vi har bestemt at vi reiser hjem til Norge på mandag, uansett hvordan det går i løpet til lørdag. Hesten skal få litt hvile og bli klar for flere oppgaver som kommer denne sesongen, sier Jan-Erik Andresen, som drar nedover til Frankrike på lørdag.

Prix du Luxembourg
Storløpet Prix du Luxembourg, dagen før dagen, inneholder flere kjente hester for norske travspillere. Fra nabolandet i øst kommer Sebastian K til start for Lutfi Kolgjini, Jim Oscararssons Dig For Dollars, samt Robert Berghs Real de Rabut også er blant det 18 hester fulle feltet, med 9 første- og 9 i bakre-rekke. Som tidligere meldt her på rikstoto.no denne uken, er det toppkusken Franck Nivard som kusker Yarrah Boko. Prix du Luxembourg går klokken 15.08 på lørdag og Rikstoto Direkte vil vise løpet, som har over 400 000 norske kroner i førstepremie. Det vil ikke være spill til løpet fra Norsk Rikstoto.

Startlisten til Prix du Luxembourg:

2100 meter autostart

1. Scala Bourbon - Matthieu Abrivard
2. Sebastian K. - Dominik Locqueneux
3. Reve de Beylev - Eric Raffin
4. Yarrah Boko - Franck Nivard
5. Quoumba de Guez - Jean-Michel Bazire
6. Queen's Glory - Jean-Phillippe Dubois
7. Rodrigo Jet - Pierre Vercruysse
8. Quinio Du Relais- Sebastien Hardy
9. Renommee d'Obret - Philippe Lambert
10. Dig For Dollars - Nicholas Roussel
11. Quinoa du Gers - Fabrice Souloy
12. Quaro - Franck Leblanc
13. Look MP - Christophe Martens
14. Real de Rabut - Robert Bergh
15. Santa Rosa France - William Bigeon
16. Scoop d'Yvel - Matthieu Fribault