Til Start - Informasjonsmøte på Nossum Travpark

Skrevet av Knut Olav Dahl,  14.02.2012
Artikkelbilde
Noen av de fremmøtte i klubbhuset på Nossum Travpark mandag 13/2

Over 30 personer møtte frem på Nossum Travpark til informasjonsmøtet om "Til Start" prosjektet som planlegges startet opp i løpet av våren 2012. Dette viser at det ikke er noe å si på interessen for "Til Start" prosjektene. Treningsveileder Gunnar Gjerstad presenterte opplegget og viktigheten av å komme tidlig i gang med treningen, og fikk mange positive tilbakemeldinger fra forsamlingen.

Forbundssekretær Arne Jakobsen og Ingrid Gauslaa vil være sekretær og prosjektleder for prosjektet på Nossum.  Allerede under møtet ble 17 hester påmeldt, men fristen for påmelding er først den 29/2-2012, så det er håp om at noen flere også vil være med og melder seg på.  Påmelding kan skje til Arne Jakobsen tlf 99-448403.  Kjøper du en åring i løpet av prosjektperioden, er det bare å "hoppe" på prosjektet under vegs.

I tillegg til "Til Start" prosjektet på Nossum, vil det bli arrangert "Til Start" prosjekt for hester født i 2011 på Bergen Travpark, Klosterskogen Travbane, i Østfold, i Hedmark og i Møre og Romsdal. Tid og sted for samlingene finner du på følgende nettadresse: 

 http://www.travsport.no/Organisasjon/TIL-START/Samlinger-Tid-og-sted/