Mye moro på Kickoff!

Skrevet av Erik Håkonsen,  13.02.2012
Artikkelbilde
Jegerinnen strekker ut for Åsbjørn Tengsareid.

Store og små storkoste seg på Forus Travbane på lørdag. Da var det nemlig Kickoff for Folkehesten Forus.

Det møtte opp 80 voksne og 30 barn på Forus lørdag. Det til tross for at det var dårlig vær. Det sier bare sitt om hvor stort potensialet til Folkehesten er. Åsbjørn Tengsareid hadde også bare godord å si om Jegerinnen.
- Hun er veldig voksen i hodet og det virker som hun er klar for løp både fysisk og psykisk. I dag kjørte jeg 1.17 de siste 500 meterne og det gjorde hun veldig lett. Hvis alt går etter planen kommer Jegerinnen til start i løpet av mars måned, sier Åsbjørn Tengsareid.


Folkehest-eierne satte stor pris på tandemkjøring.

Seks personer ble trukket ut til å være med å kjøre tendemsulky. Dette falt i meget god smak og de "nye" kuskene storkoste seg i løpsbanen. Barna var også veldig fornøyde med dagen. Ponniridning og ponnikjøring var stas. Det var bare blide fjes å se overalt.

I tillegg til disse aktivitetene var stallbesøket til Jegerinnen det store. Det var lange køer for å få hilse på sin egen hest. Det var tydelig at eierne likte det de så. Hun så også meget fin ut i løpsbanen og det er ingen tvil om at dette er ei lovende hoppe.

Veldig fornøyde!
- Vi er veldig fornøyde med kickoffet. I tillegg til aktivitetene fikk de fremmøtte noe å spise. Hamburgere, pølser, brus og kaffe var populært. Det var mange lydhøre i salen når Åsbjørn Tengsareid fortalte om Jegerinnen. Det er tydelig at eierne er spente foran sesongen, sier Lisa Kristin Johannessen, som er sportsjef ved Forus Travbane.

Det var masse folk på Forus Travbane lørdag. Det til tross for at det ikke var løp denne dagen.