Meget fornøyde eiere

Skrevet av Erik Håkonsen,  08.02.2012
Artikkelbilde
Charge'd Affaires strekker ut foran sine eiere

Momarken Travbane arrangerte tirsdag Kickoff for Folkehesten. De 120 fremmøtte var enige om at de hadde en utrolig flott hest.

Superlativene haglet i det Per Oleg Midtfjeld tok av dekkenet på Charge’d Affaires.
- Såå pen han er, så flott, så snill, så muskel satt. Det var tydelig at medeierne var svært stolte av hesten de har kjøpt andel i. Det ble tatt masse bilder og Charge’d Affaires fikk mye kos og klapp. Det virket som han nøt det hele.

- Det er en snill og fornuftig hest. Jeg kan også fortelle at jeg aldri har kjørt så fort så tidlig som jeg har kjørt med Charge’d Affaires. Han er talentfull, og hvis alt går etter planen vil han være startklar i løpet av mars, kunne Per Oleg Midtfjeld fortelle.

Det er 75 år gamle Gunnar Diskerud som er «stallgutt» til Folkehesten Momarken. Diskerud drev tidligere som travtrener, men etter at han ble pensjonist har han holdt til på stallen til Midtfjeld.
- Gunnar er en skikkelig hestekar. Det er kun Folkehesten han kjører med for tiden. Han valgte vel den beste, ler Per Oleg Midtfjeld.

Tre generasjoner
Kjell Bøhaugen kjøpte syv andeler i Folkehesten Momarken når disse ble lagt ut for salg.
- Jeg synes det er artig å spille litt, men jeg har vært interessert i hest siden jeg var barn. Det var derfor naturlig for meg å kjøpe andeler i Folkehesten. Familien fikk derfor andeler i julegave. I dag er vi faktisk tre generasjoner eiere som hilser på hesten «vår», sier Kjell Bøhaugen.

Kjell Bøhaugen, Charge'd Affaires, kona Sissel, dattera Hege og barnebarnet Mikael.

- Det blir syv ganger så mange på seremoniplass etter Kriteriet, spøkte Per Oleg Midtfjeld.

Charge'd Affaires likte å bli kost med av Carmen Elita Barkerud.