DNTs vårserie er i gang

Skrevet av Erik Håkonsen,  29.02.2012
Artikkelbilde
Amir B. og Geir V. Gundersen vant DNTs Unghestserie på Drammen Travbane den 6. februar.

Varmblods tre-åringene begynner virkelig å røre på seg. Det har vært kjørt ett kvalifiseringsløp til DNTs Vårserie, mens det er klart for et nytt kvalifiseringsløp på Bjerke neste onsdag.

Det første kvalifiseringsløpet til DNTs Vårserie ble vunnet av Osceola og Bo Westergaard. Løpet gikk av stabelen på Jarlsberg Travbane den 24. februar. De neste løpene i denne serien er på Bjerke Travbane 7. mars, Momarken Travbane 27. mars og Leangen Travbane 14. april. Finalen kjøres på Biri Travbane lørdag 28. april. førstepremien i finalen er på 100.000 kroner. Førstepremien i kvalifiseringen er på 30.000 kroner.

DNTs Unghestserie
DNT's Unghestserie er også i full gang. For varmblodsklassen har det vært kjørt to løp. Amir B. vant det første løpet på Drammen Travbane, mens Jacuzzi O. vant på Forus Travbane i går. Totalt er det 19 norskfødte tre-åringer som har tjent penger på de to første månedene av sesongen.

Kaldblods 3-åringene
Kaldblods 3-åringene er også i gang. På mandag gikk DNTs Unghestserie av stabelen på Leangen Travbane. Vant gjorde Gikling Lomen og Andre H. Stensen. Førstekommende fredag er det DNT's Unghestserie på Biri Travbane. Det er seks kaldblodshester som har tjent penger så langt i år.