- Kjempedag for store og små!

Skrevet av Tom W. Johannessen, Equus,  19.02.2012
Artikkelbilde
- Gøy med hest, synes mamma Lisa Skagestad og Lukas, 15 måneder og yngstemann på stallbesøk søndag.

Trygt plassert på mammas arm fikk Lukas Skagestad (15 måneder) hilse på Thai Holiday. - En kjempedag, sa mamma Lisa som har tre eierandeler sammen med ektemann Ole Trygve. Også han entusiastisk til stede på Sørlandets Travpark.

Med på laget søndag var også bror Réne Jensen som også er eier av tre andeler.
- Julepresang fra pappa, forteller Lisa som opprinnelig er fra Harstad. Da nærmer vi oss utgangspunktet for hesteinteressen, bokstavelig talt. For pappa'n er Terje Jensen, kjent travmann fra Harstad.


Spennende med start 1. april!
- Vi har jo fulgt med litt før. Og vært her en gang i blant. Nå blir det oftere. Det er sikkert. Det blir skikkelig spennende når Thai Holiday skal starte første gang. Er det ikke 1. april, sier Lisa og deler den spenningen med hele Stall Sørlandet.
- Veldig morsomt. Jeg er her med datter og svigersønn. Og jeg kommer igjen, sa Anne Marie Skeie, 70 år og ny som traventusiast. Hun rakk en tur innom boksen til Thai Holiday.
Velkommen tilbake, sa Øystein Tjomsland og forbereder oppdateringer på hjemmsider og Facebook. Også der kan Thai Holiday følges.

- Anne Marie Skeie representerte den eldste eiergenerasjonen. - Jeg kommer tilbake til Sørlandets Travpark, sa hun.

Veldig mange av de 140 som besøkte sin folkehest i dag, var nye i travmiljøet. men noen hadde vært der før. For en god stund siden.
- Mange av andelseiere er mennesker som har vært borte i mange år. Nå kommer de tilbake til travet via Folkehesten, sier sportssjef Marianne Klepaker.

Dobbel Tjomsland
Øysteins Tjomsland måtte vente helt til 8. løp før han kunne styre inn på seremoniplass med Valley High. Da USA-importen tok ned lenge ledende Navy Seal, var jubelen enorm på restaurant-tribunen. Tjomsland vant også med en imponerende Eikedølen og ble som Lars Anvar Kolle dobbeltvinner.