Stortalent til Stall Bergen

Skrevet av Erik Håkonsen, Equus,  21.12.2012
Artikkelbilde
Storebror, Bullchip, etter seieren i Norsk Travkriterium.

Stall Folkehesten Bergen og Ove Wassberg har bestemt seg. De har fått opsjon på å kjøpe stortalentet Chip Happens. Hun er søster til Kriterievinneren Bullchip.

Chip Happens gikk mønstringsløp allerede i mai og prøveløpet ble gjort unna i august. Det er ingen tvil om at dette er et stort talent. Stammemessig er hun helt på topp. Hun er lillesøster til Kriterievinneren Bullchip. Han har tjent 1.516.500 kroner og travet sterke 1.12,0a. Chip Happens er etter Make It Happen og Daisy Chip.

- Jeg merket meg de hestene som var tidlig ute i mønstringsløp. Det er jo en fordel for Folkehestene å komme tidlig i gang. Chip Happens merket jeg meg, og stammemessig er hun helt på topp. Faren Make It Happen er meget spennende. Han har avlet fine to-åringer i Sverige. Mamma, Daisy Chip, har avlet Bullchip, pluss at hun travet 1.13,7a selv. Chip Happens står i trening hos Kåre Andersen, som har gjort en glimrende jobb med hoppa. Jeg gleder meg til at Chip Happens skal bli Stall Bergen sin Folkehest. Her har man mulighet til å bli medeier i et stort talent, med en gullkanted stamtavle. Det er ikke for sent å kjøpe julegave, sier Ove Wassberg.