Tekno Odin hjemme igjen.

Skrevet av Espen Edvardsen,  07.08.2012
Artikkelbilde
En glad «gjeng» på seremoniplass etter løpet.

Søndag kveld:
Det har vært en fantastisk dag for Tekno Odin, og oss andre rundt ham. Tekno Odin har oppført seg eksemplarisk. At vi i teamet tok storeslem, gjør heller ikke opplevelsen mindre.
Tekno Odin fikk litt ekstra stell etter løpet, før det var klart for litt søvn og en velfortjent hvil på boksen. En lang tur hjem venter i morgen mandag.

 

.

 

 


Tekno Odin slapper av på boksen etter løpet.

Mandag morgen.

En opplagt Tekno Odin klar for hjemreisen.

Tekno Odin fikk sin frokost klokken 7, og han spiste og drakk som vanlig.
Som vi ser av bildet ovenfor, virker han uforskammet pigg og kry ut, og uberørt etter gårsdagens løp og alt oppstyret rundt. Det skal sies at han fikk litt ekstra godt morgenstell i dag også.

13 timers kjøretur hjem er i gang, og som dere sikkert kan tenke dere, går turen veldig lett. Vi tok et par – tre korte stopp på veien hjem, for å se om alt er som normalt med hestene. De drikker og spiser godt, så hjemturen går fint.
Klokken 21.00 svinger vi inn porten på Sørlandet Travpark. Turen hjem var lang for oss alle, men turen gikk kjempe lett etter de fine prestasjonene i går.


Vi ser på Tekno Odin at han er glad for å være hjemme igjen på Sørlandets Travpark.


Jeg (Steven) og sjåfør Kai Sundberg «brifer» med Tekno Odin og Grude Jentas laurbærkranser!

Dette har vært en fantastisk helg for oss alle i team Tjomsland. Nå ser vi frem mot Norsk Travderby.

Takk for nå!

Hilsen Steven.

Vi i redaksjonen i travsport.no, vil rette en stor takk til Steven Thorkildsen og team Tjomsland for at de tok oss med på denne turen til Østersund, og ikke minst gratulere vi dere alle i team Tjomsland, hesteeiere og oppdrettere med fantastiske resultater i Østersund! Lykke til videre mot nye fremganger.