Norske oppdretterseire 2012

Skrevet av Richard Ekhaugen,  10.08.2012
Artikkelbilde
Avlssjef Anders Järnerot har utarbeidet en liste over oppdretterseire i storløp 2012. Foto: Hesteguiden.com.

DNTs avlssjef, Anders Järnerot, ønsker å sette pris på norske oppdrettere. Nå har han utarbeidet en oversikt over norske oppdretterseire i 2012.

- Opdretterne i Norge gjør en utrolig god jobb, det er de som stå for produksjonen av dagens og fremtidens travhester, innleder avlssjef Anders Järnerot.

- Avhengig av norsk oppdrett
Svensken har siden han startet i jobben som avdelingssjef for Avls- og sertifiseringsavdelingen i DNT hatt et stort fokus på oppdretterne. Dette har nå munnet ut i en oversikt over norske oppdretterseire i storløp inneværende år i Norge.
- Jeg er helt overbevist om at travsporten her til lands ikke bare kan belage seg på importer, man er avhengig av å bygge på et kvalitativ og kvantitativ norsk oppdrett, understreker Järnerot.

Listen oppdateres
Klikker du på linken under presenteres de oppdretterne som har hatt seirende avkom i storløp i Norge fra og med 1/1-2012 til og med dagens dato.
- Naturligvis oppdaterer vi listen under årets gang. Ta gjerne kontakt dersom det er løp som har gått i glemmeboka, oppfordrer avlssjefen.

Her finner du norske oppdretterseire i storløp 2012 i Norge