Flere Folkehester til start

Skrevet av Erik Håkonsen, Equus,  18.04.2012
Artikkelbilde
Super Einar er klar for løp på Jarlsberg fredag 27. april.

Både Folkehesten Bergen og Jarlsberg har planer om å starte i slutten av måneden. Super Einar har peilet seg inn på et løp på Jarlsberg Travbane fredag 27. april, mens Grundsvold Loke har planer om å starte på Bergen søndag 29. april.

- Grundsvold Loke har tatt en titt på Folkehest-tabellen og konstaterer at han har noen "hengekamper", som det heter på fotballspråket, før han er ajour med toppen av tabellen. Han finpusser nå formen før start søndag 29.april. Innmelding til løpet er mandag 23.april. Loke håper ellers at flest mulig andelseiere kommer og ser på han når han denne søndagen skal avlegge sin debut. Han er veldig klar for å vise seg frem nå. Han kan ikke love annet enn at han skal gjøre sitt aller beste - men han tror selv at de som skal slå han må jammen springe fort., meldes det fra Stall Bergen.
 
Super Einar i rutineløp
Super Einar var ute i et rutineløp i går på Jarlsberg Travbane. Han travet distansen etter 1.20. Geir Flåten var veldig fornøyd med innsatsen til hesten. Dermed blir det start på Jarlsberg Travbane fredag 27. april.