Auksjonsløpet neste for Thai Investment

Skrevet av Erik Håkonsen, Equus,  30.04.2012
Artikkelbilde
Thai Investment med sin trener Tom horpestad i sulkyen vinner DNTs Vårserie.

Thai Investment imponerte stort i sitt seiersløp i DNTs Vårserie på Biri Travbane lørdag. Neste oppgave for denne flotte tre-åringen blir i DNTs Auksjonsløp på Bjerke lørdag 12. mai.

- Jeg var veldig godt fornøyd med Thai Investment på lørdag. Jeg regnet med at han skulle gå framover med hvert løp i kroppen, men at han skulle være så god i forhold til de andre overrasket meg. Han har fått veldig mye trening, men jeg har ikke kjørt så mye fort med ham. Derfor mener jeg vi ikke har sett bunnen i Thai Investment. Han passerte også mål med krefter igjen på lager og med bomull i ørene, sier en svært tilfreds Tom Horpestad.

- Neste oppgave blir DNTs Auksjonsløp på Bjerke Travbane lørdag 12. mai. Førstepremien i det løpet er på 200.000 kroner. Dessverre ble det noe kluss med innmeldingen til Prinsesse Märtha Louises Pokalløp på Biri. Derfor får hesten en treningsperiode i sommer. Vi satser på å ha ham i toppform til Kriteriet, sier Tom Horpestad.

Spesiell hest
Thai Investment har i følge Tom Horpestad vært svært spesiell hele tiden.
- Jeg satte ham bort for temming hos en unghestspesialist. Han ringte meg imidlertid straks tilbake og lurte på om hesten ikke var temt. Han kunne nemlig alt fra første dag. Slik har han vært hele tiden. Han gjør det han blir bedt om og det å trave fort er det artigste han vet. Thai Investment er med andre ord en drømmehest. Jeg synes også det er meget moro at Tore Gard lykkes som hesteeier. Han har satset på meg, og det er jeg meget takknemelig for, sier Tom Horpestad.

Thai Investment og Tom Horpestad på seremoniplass etter seieren i DNTs Vårserie.