Folkehesten lanserer TIDENES salgssamarbeid med lag, forbund og samarbeidende organisasjoner!

Skrevet av Kim Are Sveen,  01.09.2011
Artikkelbilde

I forbindelse med lanseringen av Folkehesten 17. september inviterer vi herved til et stort salgssamarbeid for lag, forbund og samarbeidende organisasjoner for å øke fokuset og promoteringen mot de respektives lokale Folkehest og trener.

Ved registreringer av andeler som enten er solgt på banene eller via www.folkehesten.no (se figuren over), vil det finnes et felt hvor man velger det lag/forbund etc. som man har blitt vervet av. Her er det med andre ord mange penger å tjene bare på å tipse folk om hvem de skal registrere at de har blitt vervet av.
 
Store penger å tjene!
I forbindelse med salget, skal det deles ut ikke mindre enn 315.000,- (26,25 - pr. andel) i provisjon. Her har alle lag en alle tiders mulighet til å få et ekstra stort bidrag ned i klubbkassa! Sørg for at ”Vervet av”-feltet blir fylt ut med ditt lag!

Hvordan kan vi bli med?
Ta kontakt med den trav- eller galoppbanen der dere ønsker å tjene noen ekstra kroner og si at du ønsker å være med å selge Folkehesten! Banen vil fortelle dere hva som er behovet, og hvor dere skal møte opp. For salg via nettet, trengs det ingen opplæring. Her er det bare å kjøre i vei gjennom å fronte Folkehesten og sørge for at alle som kjøper, registrerer ditt travlag som verver! Dersom flere lag bidrar, sørger vi for at dere deler på vervingene!.
Alle som hjelper til vil få utdelt en tøff t-skjorte, samt flyere for Folkehesten som kan deles ut til publikum og bidra til å generere ekstra salg!
Selg andeler i hvilke hester dere vil, hvor dere vil og når dere vil!

Det er ingen begrensninger på hvilke hester de ulike lagene kan selge andeler i, så det er ingen grunn til å henge med hodet når deres lokale hest er utsolgt! Ved salg av registreringskort på banen, velger kunden selv hvilke(n) hest han vil ha andel i når han kommer til registreringsluka. Gi kunden det han vil ha, og registrer salget på ditt travlag!
Om f.eks stall Drammen er utsolgt, ring Jarlsberg, møt opp og selg deres hest også!
Skal du på Bjerke i forbindelse med klasseløpshelgen?

I forbindelse med lanseringen på Bjerke på klasseløpshelgen, vil det være et stort behov for salgsfremmere, selgere m.v. Hvorfor ikke kombinere fritidsaktiviteter med noen kjærkomne ekstrakroner i kassa? Ta kontakt med Andre Ringelien (andre.ringelien@rikstoto.no) dersom dere vil hjelpe til med å gi salget av Folkehesten en kickstart!

…Og på toppen av alt vil det være en salgskonkurranse med STORE premier!

Det vil være syv premier å kjempe om! Premiefordelingen er som følger:
10.000 til det travforbund hvor det selges flest andeler (dvs der hvor lagene samlet sett selger flest andeler)
7000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger flest andeler
6000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger nestflest andeler
5000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger tredjeflest andeler
4000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger fjerdeflest andeler
3000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger femteflest andeler
Det vil også bli trukket ut en premie på 5000,- blant alle de lag/forbund/organisasjoner som står registrert med en eller flere solgte andeler.
Når utbetales premiene/provisjonen?

Premiene og provisjonen utbetales når salgsperioden er over.

Noen tips til slutt…

1. Enkleste måte å kjøpe andeler på, skaffe laget sitt kjærkomne provisjonspenger og skaffe seg et godt utgangspunkt i konkurransen på, er å påvirke venner og kjente til å gå inn på www.folkehesten.no, kjøpe andeler og registrere disse på det laget du representerer. Husk også på de hestene du har tenkt til å gi bort i julegave selv!

2. Hjelp trav- og galoppbanene med å selge andeler på løpsdager ved å være en salgsfremmer! Alle som hjelper til vil få utdelt en tøff t-skjorte, samt flyere for Folkehesten som kan deles ut til publikum. I tillegg vil banene trenge hjelp til å registrere andelene til de som kjøper. Det vil bli etablert egne registreringsluker/punkt på banene. (Banene stiller med pc. Opplæring vedr. registrering vil bli gitt). Husk å registrere andelene som vervet av ditt lag!

3. Dersom dere kjenner noen kjente personer som kunne tenke seg å være med på Folkehesten, selg de en andel og spør pent om vi ikke kan få intervjue dem etterpå!

4. Dersom laget ditt selger 11 av hestene alene, kan dere ta all provisjonen og alle premiene dere får og kjøpe den 12 hesten selv.

Lykke til med salget!