DNT og NR støtter kjøp av handicaproadcart

Skrevet av Erik Håkonsen,  17.03.2011
Artikkelbilde
Bjørn Schei, leder av Midt-Norge travforbund. Travforbundet og Frosta Tråvarlag har startet innsamlingsaksjonen.

Iris Ramdahl ble lam fra livet og ned etter en treningsulykke med hest i februar. 23-åringen har imidlertid ikke blitt skremt av denne hendelsen. Hun vil tilbake i treningsvogna og fortsette med å trene hest. Midt-Norge travforbund og Frosta tråvarlag har startet en innsamlingsaksjon slik at Iris kan få en handicaproadcart.

- Det Norske Travselskap og Norsk Rikstoto vil selvsagt bidra med midler til dette flotte tiltaket. Vi føler med Iris og sammen vil vi bidra med 15.000 kroner til innkjøp av handicaproadcart, sier Øystein Dale, generalsekretær i DNT.

Iris Ramdahl hadde maks uflaks da hun ble vippet ut av vogna bak Mercury Zet under en treningstur i februar. Hun traff den harde isen og fikk en skikkelig smell i ryggen. På St. Olavs hospital ble det påvist to ryggbrudd, flere brukne ribbein, hjernerystelse og blødning utenpå hjernen.
- Jeg vil tilbake og kjøre hest, sier den tøffe jenta til adressa.no.

En spesialbygd handicaproadcart koster ca. 100.000 kroner. Dette beløpet håper Initiativtakerne til innsmalingsaksjonen at travsports-Norge vil klare.
De som vil støtte innkjøpet av handicaproadcarten til Iris Ramdahl kan benytte følgende kontonummer:

4459.31.08837

Det er styremedlem i Midt-Norge travforbund og leder av Frosta tråvarlag, Borgny Marie Grøtting, som skal administrere kontoen.

Se hva adressa.no har skrevet om Iris Ramdahl. Trykk her