Kjære medlemmer!

23.12.2011
Artikkelbilde

2011 har vært et utfordrende år på flere måter, først og fremst økonomisk fordi vi skulle ha et overskudd på 2 millioner kroner ved årets slutt. Samtidig har vi hatt utskiftninger i administrasjonen. På tross av dette har organisasjonen likevel gjennomført vedtak og prosjekter som planlagt.

På det sportslige plan hadde vi en fantastisk klasseløpshelg med flere flotte prestasjoner av våre norskfødte unghester, og en vellykket unghestauksjon. I tillegg har vi også bemerket oss utenlands: Yarrah Boko leverte flere topp-prestasjoner. I vinter viste han at han duger i Frankrike og under elitloppshelgen endte han som nr. 4 i finalen. Noen måneder senere klatret han øverst på pallen i Svensk Mesterskap. Også K.L.M. Prelong har levert sterke prestasjoner i nabolandet, den største da hun vant Gr. 1 løpet EM for hopper på 1.12,6 over 2140 meter.

Et spennende år er på trappene. DNT overtar premiematrisen og vår største satsing, Folkehesten, ble utsolgt lenge før jul. Vi ser frem til å se de unge, lovende på landets forskjellige ovaler neste år.

Med dette ønsker vi alle medlemmer, nye som gamle, en god jul og et godt nyttår. Måtte 2012 bli et år i travsportens tegn.

Med vennlig hilsen

Det Norske Travselskap
v/styreleder Atle Larsen