Flotte finalevinnere!

Skrevet av Erik Håkonsen,  22.12.2011
Artikkelbilde
Alm Taragon langer ut for Tom Erik Solberg.

Det ble avviklet to finaler i divisjonssystemet under V75-løpene på Bjerke Travbane i går onsdag. Alm Taragon tok seg av Bronsjedivisjonen på en imponerende måte. Imponerte gjorde også Torpa Glad i finalen av sølvdivisjonen. 

Alm Taragon er sine konkurrenter total overlegen for tiden. Onsdag tok han sin seier nummer 11 på 12 forsøk. Det var også hans syvende strake V75-seier. Han har tjent hele 610.000 kroner i år!

- Vi har ikke gjort noe annet enn trent og behandlet hesten. Det som er så moro er at han bare blir finere og finere. Han har aldri varmet så fint som han gjorde i dag, sier oppasser Andres Opheim.

- Lars O. Romtveit var ikke tilstede i dag, hvorfor?

- Vi har andre hester på stallen også. Man må legge ned mye arbeid i hestene hvis man skal få resultater. Derfor er Lars hjemme og jobber, sier Andreas Opheim.

- Jeg kan ikke få fullrost DNT for innføringen av divisjonssystemet. Det er masse penger å kjøre om. På den måten vil de beste hestene møtes. Jeg mener det kommer til å bli veldig fine spilleløp. Når det gjelder Alm Taragon er han et fantastisk individ. Han vant med krefter igjen og jeg mener han skal hevde seg i sitt nye grunnlag, sier Tom Erik Solberg.

Tirsdag skal Alm Taragon starte på Momarken i V75-3. Her vanker det 75.000 kroner til vinneren. Det er vel ingen som blir overrasket om han vinner det løpet også.

200.000 kroner til Torpa Glad
Torpa Glad tok en overraskende, men vel fortjent seier i finalen av sølvdivisjonen. Han dro opp angrepet på den siste bortre langsiden. Han kjempet helhjertet helt inn og vant med ei lengde. Det var hele 200.000 kroner til vinneren i dette løpet. Dermed passerte Torpa Glad en million kroner innkjørt i karrieren.