Biri Travbane inviterer til trippeltrav

24.07.2009
Artikkelbilde

Biri Travbane arrangerer sin store helg denne helgen. I kveld er det Biri All-round som er hovedløpet. I morgen er det V75 og fest på kvelden. Søndag er det klart for de store tre-års løpene, Prinsesse Märtha Louises Pokalløp og Biri Oppdretningsløp.

Biri All-round har blitt et populært løp. Det er snakk om to løp, et i trav og et i monté. Løpet holder meget fin klasse i år. Fra Sverige kommer Ålarøkarn og Simb Moonzoom. Ålarøkarn har travet 1.11,0a. både i år og i fjor.
- Jeg er veldig fornøyd med årets utgave. Jeg tror det kommer til å bli to meget fine løp med masse spenning, sier sportsjef Romund Østbø.

- Denne helgen bør alle som er interessert i trav ta turen til Biri. Vi kan by på flott sport alle tre dagene. Vi har store grøntarealer og det er bare å komme med campingvogn eller telt. Her er det plass til alle, sier Romund Østbø.

Lørdag kveld spiller Dænsebændet opp til dans.
- Nå er værprognosene langt bedre enn de var for noen dager siden. Alt ser bra ut og spesielt på søndag skal det bli strålende vær, legger Østbø til.

Den store duellen!

Søndag er det klart for den store duellen mellom Golden Brown og Thai Olympic. Denne duellen har mange ventet på. Hvem er best? Det som er helt sikkert at disse to hestene er tre-åringer langt utenom det vanlige. Nå er det heller ikke sikkert at det blir en av dem som vinner. I kvalifiseringen var det flere av konkurrentene som imponerte.

Biri Oppdretningsløp holder som vanlig høy klasse. Førstepremien i disse unghestløpene er 300.000 kroner.