Bli med på Damenes aften!

23.08.2009
Artikkelbilde

Påmeldingsfristen for Damenes aften har egentlig gått ut, men vi åpner slusene til mandag om det er flere som vil være med på moroa. Til nå har nærmere 130 damer meldt sin ankomst.

Ta med dere syklubben, vinklubben, venninnegjengen, håndballaget eller kollegaer til en kveld på Bjerkebanen. Du får en minneverdig aften med topp underholdning, mat/drikke, spill og spenning.

- Vi kan garantere en kveld der damene virkelig koser seg. Tilbakemeldingen på tidligere arrangement er meget bra. Mange av dem kommer igjen på onsdag. Det er gledelig, sier arrangementsjef ved Bjerke travbane, Arild Engebretsen.
Vin- og champagnesmaking står på agendaen.
- Arcus kommer og tilbyr noen av høstnyhetene. Noen får også muligheten til å teste sitt kusketalent bak travhester i full konkurransefart. De som prøver, synes garantert at det er kjempegøy. Spill og spillveiledning står også på programmet, mens gjestene koser seg med ”Damenes buffet” i restauranten, forteller en engasjert Engebretsen.

- Jeg håper damene ser sin besøkelsestid. Skulle det kolidere med andre ting nå, får dere en ny mulighet 25. november, forsikrer Engebretsen.