Jan Kristian Waaler stjal showet

23.09.2008
Artikkelbilde
Jan Kristian Waaler er helt enerådende på trenersiden for tiden. (Foto: hesteguiden.com)

Jan Kristian Waaler klarte som trener å vinne tre av fire kvalifiseringer til Gjensidige Norsk Travkriterium. Dette er en fantastisk prestasjon. Ros også til kusken, Vidar Hop, som kusket alle tre vinnerne.

Det var en rørt Jan Kristian Waaler som kom til seremoniplass etter at First Eleven L. hadde vunnet sitt kvalifiseringsløp. Det var Waalers tredje vinner for dagen.
- Det er klart jeg er stolt etter en slik prestasjon. Jeg tror på det jeg holder på med. Hos meg får alle sjansen. Uansett hva de har kostet i innkjøp og hvem de er etter. Jeg trener hardt hjemme. Det å gå løp for mine hester er ingen tingen i forhold til treningen hjemme. Derfor synes de det er moro å komme til travbanen, sier Jan Kristian Waaler.

- Hvem har du størst tro på i finalen?

- Det er First Eleven L. Hun skal normalt gå mye framover med dette løpet i kroppen. Hun bør bli ca. 30 meter bedre til neste gang, sier suksesstreneren Jan Kristian Waaler.

Startfeltet varmblodshester:
1 Diablo Va Bene
2 Sierra Victory
3 Limerick
4 First Eleven L
5 Creek`s Speed
6 New Varenne L.A.
7 Crown Va Bene
8 Be My Love
9 Caesar Endurance
10 Expensive Royal
11 Helmax Egon
12 Grand Canyon

Bork Odin imponerte!

Bork Odin (bildet) kommer til å bli favoritt til å vinne kriteriet for kaldblodshestene. Han vant sin kvalifisering på en imponerende måte. Han har utviklet seg mye i det siste. Ale i alt går vi en spennede Kriterie-søndag i møte. Vi har mange svært lovende tre-åringer!

Startfeltet kaldblodshester:
1 Lome Mix
2 Johan herbjørn
3 Bork Odin
4 Remelden
5 Ridder Prinsen
6 Slåttodin
7 Turbofaks
8 Troll Tarzan
9 Særpefanten
10 Kileknerten
11 Homme Prinsen
12 Støt Per