Tips og vurderinger 26.10.14

25.10.2014

Våre lokale eksperter Per Jørgensen og Kristian Leikvoll har igjen brukt lupe på Nord Norsk travsport og under følger deres vurderinger og tips. Siden i vår har presisjonen på Deres vurderinger vært svært bra og svært mange av tipsene Deres har gått inn. Så løp og kjøp!

Per og Kristian’s vurderinger til Harstad Travpark 26.okt

1.løp: 9 Torpa Egon holder fin form og er god i montè. Vår favoritt. 7 Lykke Even er på vei opp i form. Har vært veldig god i montè tidligere i nord og må regnes igjen her. 6 Polar Lilja har vert god i det siste. Kanskje ikke helt fordel av distansen og kan ikke gjøre for mye selv. Aktuell bak de to nevnte. 3 Jan Lurifaks får en god finsk rytter opp denne gang i form av Henna-Riikka Puolakka. Står spennende til på strek og kan være en liten fidus feilfritt her.

2.løp: 2 Billy Kravall er bedre enn raden og nærmer seg en seier nå. Blir vår knepne favoritt i et åpent løp. 11 Nebbenes Jerven gjorde et positivt inntrykk sist. Skal hente 60meter tillegg, men feilfritt syns vi han skal regnes igjen. 10 Brønnlund Ask holder flott form, men har lett for å feile. Aktuell igjen her. 14 Blingsen var meget bra til seier i en premiekjøring i Bodø nylig mot tøft lag. Sto på strek da. Skal hente 60meter nå, men mot litt billigere lag denne gang. Liten fidus.

3.løp: 5 Rainbow Ace er en brukbar finne som aldri har vert i Harstad før. Feilet som nr 3 over mål 3.sist i Rovaniemi. Var god før galoppen ved den anledning. Kan nok på sitt beste. Knepen favoritt. 4 Cesna har stor fordel av auto. Har en fin sjanse her. 10 Flory Pine har blitt bedre og bedre bak bilen. Sjoerd Paulusma har et godt tak på 6års-vallaken. Regnes igjen her. 11 Seeking Seconds har fordel av bakspor da han kan bli vel hissig om han står i første rekke bak bilen. Var veldig god i fjor, men har manglet litt på toppformen i år. Aktuell på sitt beste.

4.løp: 1 Tami Mosebo blir vår favoritt. Holder fin form og kan fort være vinneren her. 3 Super Track står fint til her. Har nok en liten fordel av autostart. Regnes her. 8 Vivian Cirkus vant sist hun var i Harstad. Står litt langt ute på vingen, men får Jarmo Saarela i vogna som holder meget god kuskeform. Aktuell igjen her. 9 Wake Up Sweety var god første gang ut i nord. Har nok også gått frem med det løpet i kroppen. Strekes her.

5.løp/V5-1: 10 Arveprinsen holder fantastisk form. Skal ha en fin sjanse igjen her. Vår banker for dagen. 1 Nordby Viktor gikk endelig feilfritt i en premiekjøring på Olsborgmoen sist. Er tøffest imot vår banker. 6 Nolly holder fin form. Har vert litt feig under mål tidligere, men skal regnes om stridsmoralen løftes et par hakk.

6.løp/V5-2: 2 Lady’s Blue News var knallgod til seier sist. Står fint til her og skal ha en god sjanse igjen. 4 Summer Sensation er ny i nord. Står spennende til her og er aktuell direkte. 8 Thai Secret er en av de bedre 4års-hoppene i nord. Kommer ut etter 1,5måned pause. Står litt langt ute på vingen, men skal regnes igjen om hun er opp mot sitt beste.

7.løp/V5-3: 6 Rubintor Finn holder fin form, men brøt sist. Er han imidlertid tilbake til normalen skal han regnes med sjanse igjen. 3 Thai Quickstep holder strålende form. Står litt tøft inne grunnlagsmessig, men skal likevel ha en klar sjanse her. 4 Danny Boy E.P. var godt under pari sist. Litt minus på distansen denne gang, men om han er opp mot sitt beste skal han regnes igjen. 7 Big Brown gikk store deler av løpet i dødens sist, men var likevel med der fremme. Står litt langt ute på vingen, men er likevel aktuell i et slikt lag.

8.løp/V5-4: 7 Barcelona F. feilet i Boden sist og ble disket, men på sitt beste er han god nok til å vinne et sånt løp. Ikke blant de kjappeste i vei, men har som regel en hvass spurt å by på. Vår favoritt. 2 J.T.’S Sunshine var veldig god til seier sist. Står fint til og skal regnes igjen her. 1 C.C. Juliana står litt sjanseartet til her, men om hun kommer seg ut et spor i starten skal hun regnes tidlig over rett distanse. 9 Anton har hatt en fantastisk sesong, men har vert litt varierende i det siste. Står fint til og skal regnes om han er opp mot sitt beste.

9.løp/V5-5: 2 Umbrella Brick står fint til her. Har ikke helt funnet ut av det i år, til tross for 6 av 11 løp blant de to fremste i år. Blir vår knepne favoritt. 11 First Reaction er mer enn god nok på sitt beste. Baksporet trekker likevel noe ned. Skal likevel på bongen. 3 S.S.Elit har ikke fått den store uttellingen i år, men har gjestet Harstad en gang i fjor og ble 2. ved den anledning. Aktuell igjen her. 3 Rock Cape Black er svært varierende i prestasjonene. Får Holm i vogna denne gang. Regnes her. 12 Gary Dancer var der han skulle være prestasjonsmessig i montèløpet sist. Står noe verre til nå. Aktuell med tempo underveis. 7 Rocco Palema har vert ute i 8,5 måned nå. Står litt langt ute på vingen og trenger nok løp i kroppen. Ørliten fidus her. 9 Sweet Moonlight sliter som regel med å holde seg på bena bak bilen. Bakspor bak bilen er bare en fordel, da han kan bli vel hissig i første rekke. Aktuell litt ute i et svært åpent løp. 8 Wild Masa står ytterst på vingen, men kan nok på sitt beste. Gardering om det løser seg.

 

Forslag V5:

V5-1: 10 Arveprinsen

V5-2: 2-4-8

V5-3: 3-4-6-7

V5-4: 1-2-7

V5-5: 2-3-4-11

Kr 144,-

 

V5-1: 10 Arveprinsen

V5-2: 1-2-3-4-8

V5-3: 3-4-6-7

V5-4: 1-2-4-6-7-9

V5-5: 2-3-4-11-12

Kr600,-

 

V5-1: 10 Arveprinsen

V5-2: 1-2-3-4-8

V5-3: 3-4-6-7

V5-4: 1-2-3-4-6-7-9

V5-5: 2-3-4-7-8-9-11-12

Kr1.120,-